Bringme Box:
Uw automatische service desk
vanaf 299€/maand*.

image

Dé oplossing voor interne logistiek

Het aantal logistieke handelingen in bedrijven blijft toenemen: het verdelen van bestellingen, het ter beschikking stellen van IT-materiaal, overhandigen van spullen aan collega’s, privépakketjes aannemen,.... het zijn stuk voor stuk verborgen aandacht- en tijdverslinders die bedrijven handen vol geld kosten.

Bringme neemt het werk en de last van al die logistieke handelingen uit handen! De Bringme Box doet dienst als automatische service desk en neemt op een veilige en discrete manier bestellingen of zendingen aan, tekent af en informeert via de gratis app de juiste persoon in real time.

Een boost voor uw business!

De receptie is geen pakjesdienst

De Bringme Box doet alles zelf: ontvangen én aftekenen. Maar ook retourneren en verzenden. Geen extra werk voor de receptie. En geen rondslingerende pakjes.

Tijdswinst voor iedereen

Niemand moet nog het werk onderbreken om pakketjes op te halen aan de receptie of af te tekenen voor ontvangst. Laat staan thuis zitten wachten op een levering.


Veilig en discreet

Iedereen ontvangt een
unieke digitale sleutel
. Zo komt een pakketje enkel in de handen van de medewerker die het besteld heeft.
En blijft het altijd zijn verantwoordelijkheid.

Gemakkelijk

Regel alles met de gratis Bringme app (beschikbaar voor iOS & Android)! Ontvang in real time een seintje over de status van je levering/verzending.


Succes verzekerd!

De Bringme Box kan overal en werkt overal. In een groot of klein bedrijf. Kan eenvoudig geplaatst worden in elk kantoorgebouw, nieuw of bestaand. De Bringme Box is volledig schaalbaar naargelang het aantal werknemers.
U heeft nu al een Bringme Box vanaf 299€/maand*!

* Prijs voor een box 10 inclusief installatiekosten en onderhoudskosten. Exclusief BTW.

Wenst u meer informatie te ontvangen?

Laat hier uw gegevens achter zodat wij u de nodige informatie kunnen bezorgen.

Ik wens op de hoogte te blijven van de toekomstige evenementen, seminaries, acties, producten en diensten van Ricoh.